کد خبر: 118841186
تاریخ انتشار: دوشنبه 26 تير 1396
خانه » خبر گزاری ها » دانشجو » نهادهای مسئول در آموزش عالی به فکر تاسیس موسسه ای برای اعزام دانشجویان باشند
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

یک استاد دانشگاه با بیان اینکه تفکر جدید باید وارد سیستم آموزش عالی جهت اعزام دانشجویان به خارج از کشور شود، گفت: نهادهای مسئول در آموزش عالی باید به فکر تاسیس موسسه ای باشند. متاسفانه در کشور ما سیاست گذاری اعزام دانشجو مبتنی بر توانایی آنان نیست.

به گزارش چی 24 به نقل از دانشجو:

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، فاضلی در یازدهمین همایش اساتید و دانشجویان خارج از کشور در مشهد با اشاره به اینکه باید تفکری جدید وارد سیستم آموزش عالی شود، گفت: نهادهای مسئول در آموزش عالی می باید به فکر تاسیس موسسه ای در خصوص اعزام دانشجویان به خارج از کشور باشند.

 

وی افزود: مهمترین هدف برای اعزام دانشجویان باید خود آنان باشند یعنی دانشجو باید خود را تبدیل به نیروی خلاق کند و نباید تنها هدفش کسب مدرک باشد.

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه برای اعزام دانشجویان به خارج از کشور نباید کسب مدرک مبنای اندازه گیری باشد خاطر نشان کرد: متاسفانه در کشور ما سیاست گذاری اعزام دانشجو مبتنی بر توانایی آنان نیست و این باید حذف شود.

 

وی خطاب به دانشجویان گفت: تا زمانی که این سیاست غلط اعزام دانشجو درکشور حذف نشود، حداقل شما به توانمندی های زندگی در خارج از ایران فکر کنید.

 

وی در ادامه سخنان خود به دانشجویان خارج از کشور چند توصیه کرد از جمله این که باید تجربیات خود به صورت مکتوب درآورید و گفت: متاسفانه دانشجویان ایرانی با دانشجویان دیگر کشورها کمتر به این امر می پردازند در صورتی که نوشتن یک راهبرد معرفتی برای ساماندهی میان فرهنگی و تجربه آموزشی لازم است.

 

وی تاکید کرد: منظور از نوشتن تجربیات مقاله نویسی نیست بلکه نوشتن یک راهبرد فرهنگی برای این است که دانشجویی بتوانند هویت فرهنگی و دانشگاهی خود را ارتقا و توسعه دهد است.

 

این استاد دانشگاه تصریح کرد: علاوه بر نوشتن دانشجویان باید مسئله گفت و گو با دیگران را جدی بگیرند که البته منظور از گفت و گو به معنای چانه زدن، گپ و مذاکره نیست بلکه تعامل با دیگران است.

 

فاضلی بیان کرد: یکی از مهمترین کارکرد دانشجویان ارتقای ملی، بومی و فرهنگی در خارج است که این می تواند با ایجاد فرصت گفت و گو بین خود و دیگران ایجاد شود.

 

این استاد دانشگاه متذکر شد: جهان امروز نیازمند خلاقیت، گفت و گو، مدارا، تسامح، فهمیدن و شناخت است. ما نیازمندیم که تجربه میان فرهنگی خود با دیگران را بفهمیم و تفاوت و شباهت ها را مورد ارزیابی قرار دهیم و بعد آنان را به صورت مکتوب ارائه کنیم.

 

این استاد دانشگاه تاکید کرد: دانشجویان باید میان رشته ای و فرا رشته ای گفت و گو کنند و زمانی که به جامعه خود بازمی‌گردند بتوانند تجربیات فرا رشته ای خود را ارائه کنند.

 

فاضلی تصریح کرد: کسانی توانسته اند دانش خلق کنند که فرا رشته ای فکر کرده اند، پیشنهاد می کنم انتقادی به رشته خود بیندیشید و باورهای نادرست را کنار بگذارید و بیندیشید که چه طور رشته، فرهنگ، زبان و قومیت را یکپارچه کنید.

 

وی گفت: دانشجویان بهتر است برای خود هدف و ماموریتی را انتخاب کنند و دانش را به عنوان هویت برای خود تعریف کنند نه حرفه و کسب و کار چون در این صورت دانشجو ممکن است کاسب کار خوبی شود، اما دانشمند تاثیرگذار در فرهنگ نخواهد بود.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین